.

Imatge de Joan Ruiz en una roda de premsa. Foto: Tarragona 21

Imatge de Joan Ruiz en una roda de premsa. Foto: Tarragona 21


“Mariano Rajoy i el Govern del PP han passat l’última línia vermella que els faltava per transgredir. Dir que l’A-7 ja està acabada és una burla intolerable i injustificable al clam unànime de la societat tarragonina que exigeix, precisament, que el Govern de Rajoy enllesteixi els trams de l’A-7 que corresponen a la nostra demarcació”, així s’ha manifestat el diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz que ha afegit que l’executiu del PP ha entrat ja fa temps en el terrenys faganós del despropòsit i la irrealitat.

El diputat socialista es refereix a la nota de premsa oficial del ministeri de Foment en la què s’afirma, literalment, que “con el tramo de l’autovía A-7 de Granada se culmina completamente l’autovía A-7 que se extiende desde Cádiz hasta la frontera con Francia.”

“Aquestes irresponsables declaracions, que són mentida, suposen una burla als ciutadans de les comarques de Tarragona, en especial als ebrencs i ebrenques, que fa anys que exigeixen al Govern de Rajoy que enllesteixi els trams de l’autovia que corresponen a la nostra província. No només no ho fan sinó que afirmen que l’A-7 ja està “completada”.

Joan Ruiz ha recordat que precisament aquesta mateixa setmana el grup socialista al Congrés dels Diputats ha demanat la compareixença urgent de la ministra de Foment a fi i efecte que expliqui perquè l’A-7 roman aturada a les nostres comarques i quines accions d’urgència pensa prendre el ministeri per aturar el degoteig constants d’accidents mortals a la N-340.