.

Inauguració de l'exposició 'About Monet' a Creixell. Foto: Tarragona21

Inauguració de l’exposició ‘About Monet’ a Creixell. Foto: Tarragona21

Aquesta tarda de dissabte s’ha inaugurat a Creixell l’exposició “About Monet” amb les obres d’alumnes del taller d’Anna Tamayo. El projecte dóna a conèixer algunes de les obres de l’artista impressionista mitjançant recreacions que han fet les pròpies alumnes del taller.

Com és tradició, cada any es fa un treball de recerca al voltant d’un autor i són les mateixes alumnes les que decideixen l’obra que volen recrear. Tamayo explica que les alumnes acostumen a invertir entre dues i quatre hores setmanals al taller de pintura on “les hores passen volant”, explica una d’elles. Des de que es va començar a preparar l’exposició fins a l’acte d’inauguració tan sols s’han necessitat sis mesos per poder exposar totes les obres.

La principal impulsora del projecte amb la seva obra.

La principal impulsora del projecte amb la seva obra.

La principal impulsora de l’exposició d’aquest any és declara una apassionada de l’impressionisme. També explica que tan sols viu la pintura com un hobby però que gaudeix de cada pinzellada.

Una de les autores amb la seva recreació: Foto:Tarragona21

Una de les autores amb la seva recreació: Foto:Tarragona21

‘La casa de Monet’ ha estat una de les recreacions d’una alumna que explica que no volia fer una rèplica de l’original i que li ha donat al quadre un toc personal. La pintura, feta amb oli, és fruit de moltes hores de treball, explica.

La inauguració ha estat un acte familiar amb un ambient distès entre alumnes i veïns i veïnes del municipi. A l’acte també ha acudit l’alcalde Jordi Llopart i la regidora de cultura Beatriz Trasserra.