.

Imatges de gossos massificats en gàbies.

Imatges de gossos massificats en gàbies.

La gossera, protectora i centre d’acollida ‘L’Última Llar’ ha anunciat a Tarragona 21 que recorrerà a la justícia per fer front a les acusacions ‘totalment falses’ de maltractaments, manca d’alimentació i d’esterilització. Davant d’aquestes acusacions, la gossera ha decidit tancar fins al moment les seves instal·lacions als apadrinadors d’animals i voluntaris però alerta que la situació “acabarà amb una denúncia”.

La polèmica va sorgir quan quatre voluntaris que portaven 8 anys treballant al centre difonguessin fotografies d’animals en mal estat. La tercera tinent d’alcalde i regidora de Serveis Veterinaris, Sandra Tarrascó, diu a través del Facebook de l’Ajuntament que “algunes de les imatges corresponen a animals malalts i d’altres no corresponien ni tan sols a animals de l’Última Llar”. La regidoria, que va visitar les instal·lacions per sorpresa fa uns dies, ha dit que ella mateixa “va comprovar com els gossos i gats estaven en unes gàbies àmplies i netes i que la zona de quiròfan i post-operatori estava en bon estat i esterilitzada”.

Tal com informava el Reusdigital el passat 7 d’agost l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va anunciar “que a hores d’ara no li consta cap irregularitat per part de l’empresa i que en cas de detectar-les en alguna de les inspeccions que s’hi fan s’estudiarà la rescissió del contracte”.

La protectora està situada a Riudoms i treballa per Reus, Cambrils i altres punts del Tarragonès.