.

Ballada de geants en una edició anterior de la esta. Foto: Ajuntament de Creixell

Ballada de geants en una edició anterior de la esta. Foto: Ajuntament de Creixell

Aquest divendres, 17 de juliol, arrenca la Festa Major de Sant Jaume de Creixell amb una ‘Fun party’ a les dotze de la nit a càrrec de Mediacat Comunicació al camp d’esports municipal.

Dissabte, 18 de juliol, se celebrarà a les 20 hores el torneig de futbol amateur, i l’endemà diumenge tindrà lloc, a partir de les 8 del matí, una caminada popular al Fons de la Teuleria. La sortida es farà a la plaça Major. Les inscripcions es poden fer a Cal Cabaler. El preu és de cinc euros.

La festa salta aleshores al cap de setmana de Sant Jaume. El divendres 24 de juliol a les 19 hores tindrà lloc el pregó des del balcó de l’Ajuntament i a les 19:30 la cercavila amb el Seguici popular de Creixell. Tot seguit s’inauguraran exposicions.

La diada de Sant Jaume

La diada de Sant Jaume arrencarà a les 11:45 hores amb l’acompanyament d’autoritats, per a les 12 tenir lloc la missa major i processó amb la Coral Sant Jaume i el Seguici de Creixell.
La resta dels actes són aquests:

13:15h, Sardanes amb la cobla Reus Jove a la Plaça Major.

17:00h, Tallers infantils (de capgrossos, pinta cares, pintura, teatre amb anglès) i Guerra d’Aigua (s’aconsella banyador i tovallola) al Camp d’esports municipal.

22:00h, Ball parlat amb Cercavila de Foc a la Plaça del Mirador, a càrrec del Ball de Diables de Creixell.

23:30h, Ball de Nit amb l’orquestra Slalom a la Plaça del Mirador.

Diumenge, 26 de juliol

De 8:15h a 15:00h, Open Dominó al Casal Municipal. Organitza Dominó Creixell.

9:00h IV Ttail d’Iniciació de Creixell i II Cursa Inicia’t al Running. Camp d’esports municipal. Col·labora Amics d’Atletisme de Creixell.

17:00h a 19:30h, Festa Major Kids (infantil) a la plaça del Mirador.

20:00h Exhibició de Zumba a la plaça del Mirador.

21:00h a 23:00, Actuació de Play Back, a càrrec del grup Cel Obert, a la plaça del Mirador. I tot seguit Coetada de fi de festes a càrrec del Ball de Diables de Creixell.

Dissabte 1 d’agost

23:00h, Concert de rock, a càrrec del grup The Stones & Beatles a la Rambla de les Moreres. Obertura del concert a càrrec del Ball de Diables de Creixell.