.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, amb les dues noves adquiscions

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, amb les dues noves adquiscions

El Nou Estadi ha acollit aquest divendres la presentació de dues cares noves per a la temporada 2015/16. Aquest migdia hem conegut al centrecampista Sergio Tejera i al defensa Iago Bouzón.

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha tancat avui una nova jornada de presentacions. En total han estat set les noves incorporacions del primer equip que han passat aquests dies per la sala de premsa del Nou Estadi i, posteriorment, han trepitjat el terreny de joc vestits de grana per posar davant els mitjans de comunicació i saludar al públic assistent.

Novament el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als nous jugadors i cedir-los la paraula. Sergio Tejera, exjugador del RCD Espanyol, ha declarat que ve a Tarragona per seguir creixent com a jugador i donar el seu màxim nivell. A més a més, també ha expressat el gran nivell que té la plantilla, tal i com ha comprovat en els dos entrenaments que s’han fet fins al moment. Mentre, el segon jugador presentat, Iago Bouzón, ha declarat que ve a sumar per aconseguir els objectius marcats i treballar al màxim per jugar el major nombre de partits.