.

Un moment de la celebració de la bicicletada a La Pobla de Mafumet

Un moment de la celebració de la bicicletada a La Pobla de Mafumet

Ahir diumenge, 7 de juny, un total de 450 veïns i veïnes de La Pobla de totes les edats van donar-se cita, a primera hora del matí, per gaudir d’un agradable passeig en bicicleta. El motiu va ser la celebració de la 12a Bicicletada Popular de La Pobla de Mafumet, que enguany va assolir un destacat rècord de participació.

I és que els ciclistes inscrits van arribar als 450, la qual cosa posa de manifest que aquesta és una activitat plenament consolidada i arrelada en el calendari pobletà.

Com és costum en aquesta cita esportiva i social, l’Ajuntament va dissenyar una jornada ciclista per a totes les edats, motiu pel qual va preparar dos circuits. Un especialment pensat per a que els més petits també poguessin sentir-se protagonistes de la Bicicletada i un altre, el principal i de 10 quilòmetres, que va recórrer l’itinerari saludable del municipi. Aquest darrer recorregut va comptar en tot moment amb la presència de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de La Pobla, que va garantir l’atenció als participants en una jornada que va transcórrer sense incidències destacables.

En acabar el recorregut tots, grans i petits, van gaudir del picnic organitzat per l’Ajuntament, que va obsequiar cada participant amb una bossa d’avituallament integrada per un entrepà, aigua, refresc, una peça de fruita i una barreta energètica. A més, i gràcies a la col·laboració de Repsol, tots els participants van ser obsequiats amb una samarreta commemorativa de l’acte, mentre que catorze afortunats van ser els guanyadors del sorteig final celebrat entre tots els inscrits, i que va repartir una bicicleta i diferents objectes relacionats amb el món de la bicicleta, com ara cascs, guants i comptaquilòmetres, entre d’altres premis.

Amb el sorteig es va posar el punt i final a la matinal ciclista de La Pobla de Mafumet, que va finalitzar amb el millor dels ambients, en un municipi que ja es prepara per gaudir, a partir del 13 de juny, de la seva Festa Major d’estiu, en honor a Sant Joan.