.

Ha arribat l’hora de retornar als veïns dels Pallaresos la proximitat, la claredat i la transparència que es mereixen.

Quatre anys d’estancament a la política municipal per part d’un equip de govern (UNIM-PSC/PP) que practica una política de restricció barrejada amb una absència total de consens amb la resta de grups polítics, una carència total de relacions cordials amb el municipi i una dubtosa gestió han avocat el nostre poble a ser conegut per assumptes que res tenen a veure amb el progrés i amb els valors que els nostres vilatans i les nostres associacions s’esforcen a transmetre. Volem un equip de govern que prengui les decisions consensuades amb tots els representants del poble, volem un alcalde que sigui un digne representant, proper, dialogant ,capaç de relacionar-se amb tothom de tu a tu, perquè tots som poble i perquè el poble que tots volem l’hem de fer junts..

Assun Asensio Català és cap local de CIU Els Pallaresos

Assun Asensio Català és cap local de CIU Els Pallaresos

Per tot això, el Grup de CIU presenta per als Pallaresos una llista de gent del municipi preparada i compromesa, il·lusionada i propera, disposada a treballar de valent per retornar els valors perduts, per fer del nostre poble el lloc on tothom vol viure, desterrant la crispació i l’amiguisme, una llista on hi ha molta més gent que no hi surt, però que posant al nostre abast els seus coneixements i la seva experiència per fer les millors propostes.

Al capdavant del nostre grup, una persona, el Pep Nolla, que en poc temps ha sabut guanyar-se el respecte de molts vilatans amb el seu caràcter proper i afable i amb una preparació i una templança que li ha servit per resistir les envestides que des dels cercles propers a l’actual Alcaldia han sorgit per tal de desprestigiar i menysprear la seva persona i el projecte que encapçala.

Però sobretot, presentem un programa basat en un gran, treball d’equip, un projecte contrastat, consensuat i rigorós que sabem que podem dur a terme si comptem amb la vostra confiança. Un programa que tots teniu a les vostres cases i que us demanem que llegiu amb interès perquè representa allò que entre tots podem aconseguir els propers quatre anys. Un poble modern i capdavanter en aspectes tecnològics que ens apropi la informació, un poble amb les infraestructures necessàries per fer-nos més fàcil el dia a dia, un poble que sigui un referent cultural i esportiu a les nostres comarques, un poble que recuperi les tradicions que ens han pres, un poble que vetlli pel seu jovent i per la seva gent gran, però sobretot que vetlli per aquells que més ho necessiten. Un poble amb els serveis garantits, però sobre tot un poble on reinin l’harmonia i les bones relacions veïnals, i que tingui l’Ajuntament al seu costat i al seu servei.

Tots junts aconseguirem retornar la il·lusió de fer grans coses i de construïr el municipi que volem… perquè amb tu i per a tu fem camí, et demanem…

VOTA CIU

Assun Asensio Català és cap local de CiU als Pallaresos