.

Presentació de la candidatura de CiU al Morell

Presentació de la candidatura de CiU al Morell

Dijous es va presentar la candidatura de CiU el Morell al Teatre – Auditori municipal. L’acte, on hi van assistir unes 300 persones, es va iniciar a les 8 del vespre i va comptar amb la presència dels 15 integrants que formen part de la llista. Tots ells formen o han format part del teixit social i associatiu del municipi i han participat activament en tasques municipals de forma desinteressada.

La presentació va constar en una posada en escena, on a través de diferents valors, es presentava a un i cadascun dels membres de la candidatura, i d’un seguit de parlaments a càrrec d’Eloi Calbet (número 2), Susanna Ferré (número 3), Gemma Moix (regidora i número 15), Daniel Rull (número 6) i Pere Guinovart (cap de llista).

A l’acte es va destacar la voluntat de la candidatura de ser la “renovació que el Morell necessita, amb un model i projecte de futur, ja iniciat per les anteriors legislatures, on el Morell segueixi sent un referent de comarca en matèria d’infraestructures, serveis i benestar social, però amb unes noves maneres de fer política basades en la comunicació i proximitat al ciutadà, la participació per part de la ciutadania en les grans decisions municipals i la capacitat d’escolta i reacció davant de les necessitats reals del municipi”.

La presentació també va servir per a exposar les pautes que marcaran la campanya basades en el funcionament intern de l’Ajuntament i que anirien molt lligades a aquesta renovació. Daniel Rull va exposar un nou model d’estructuració interna que “permetria la intercomunicació entre regidories d’una forma molt més efectiva i fluïda, repercutint així, en la capacitat de resposta davant del ciutadà”.

Eloi Calbet va destacar la necessitat de dur a terme aquesta renovació: “El Morell no necessita un canvi, el Morell té un projecte de futur sòlid i que hem de seguir, però l’hem de fer amb la visió d’avui i actualitzats al segle XXI”. Gemma Moix per la seva banda, va explicar l’estat financer de l’Ajuntament del Morell, exposant la bona salut en que es troben les arques municipals tot i les grans inversions que s’han dut a terme al Morell els darrers anys. L’alcalde i cap de llista, Pere Guinovart, va defensar la necessitat d’incorporar gent jove al consistori com a model de futur que permeti obtenir un relleu generacional amb garanties, i amb un projecte ferm i encarat a les futures generacions. Per altra banda va dir que el poble ja té actualment gairebé tots els equipaments que necessita: “El Morell ja ha dut a terme les grans inversions en matèria d’infraestructures, ara toca posar-lo bonic, ara és l’hora d’oferir més i millor serveis als morellencs i morellenques”.

També va avançar que, entre d’altres grans propostes de campanya, un dels punts forts que necessita el Morell és “un cos de vigilants municipals que doni resposta al ciutadà les 24h del dia”. CiU el Morell té previst de realitzar diferents actes durant la campanya que culminaran en un míting final el dia 22 de maig.