.

1424350805pleamar vintage market

El barri de Les Botigues de Mar d’Altafulla acollirà un Vintage Market. Les seves característiques el faran ser el format més modern de la Costa Daurada.

L’associació cultural Pleamar, promoguda per la regidoria de comerç de l’ajuntament d’Altafulla, ha escollit l’espai Parc del Voramar situat a primera línia de mar per organitzar un mercat  amb parades  d’articles de segona mà, destacant-hi, roba, discos, llibres, mobles, objectes de tota mena i artesania del reciclatge (upcycling).

La principal finalitat d’aquest tipus de mercats és promoure un comerç sostenible on el més important és poder allargar la vida dels diferents productes, ja sigui pel reciclatge creatiu o pel mercat de revenda.

L’oferta més singular del mercat és incloure un espai gastronòmic innovador amb 4 “food trucks” (cuines sobre rodes) d’estil vintage. Una oferta culinària que pretén unir menjar al carrer i tendències gastronòmiques. Altres espais del mercat són un escenari per a musica en directe i una zona amb barres i servei de bar.

Es programaran altres activitats relacionades amb la cultura Vintage com balls Lindy Hop, Swing i jocs per la canalla. L’organització celebrarà una festa presentació el 15 de març al Faristol d’Altafulla. L’Ajuntament d’Altafulla ho promou, comptant amb l’organització a càrrec de l’Associació cultural Pleamar. Hi col·labora fleamarketBCN i també compta amb el patrocini de  Vermuts Miró i Cervesa Moritz.