.

El CBT s'enfronta al Sammic, diumenge a les 18h

El CBT s’enfronta al Sammic, diumenge a les 18h

Després de trencar una mala ratxa de vuit derrotes consecutives imposant-se 80 a 53 contra el Club Bàsquet Pla, el CBT s’enfronta al Sammic ISB. El club blau visita, aquest diumenge (18h), el pavelló municipal d’Azpeitia. Un club que se situa en zona de permanència de la classificació amb les mateixes derrotes (12) que el CBT però amb una victòria més (7), ja que han disputat un partit més que el club tarragoní.

En la jornada anterior el Sammic ISB va perdre a casa del Xuven Cambados 71 a 66. Fins aquesta vintena jornada de lliga, Sammic ISB porta un encert del 50% en tirs de dos i un 27% des de la línea de tres, respecte el 49% i 31% que porta el conjunt de Berni Álvarez. L’equip basc es caracteritza per ser un equip jove (mitja de 23 anys) i potent en el joc interior, on hi destaquen globalment els jugadors Federico Ucles (13,4 val), Dominique Garrett (12 val) i Ander Arruti (10,3 val).

En la primera volta el CBT va perdre contra el conjunt de Iker Bueno per només cinc punts (79 – 84). Aquest cop, però, Berni Álvarez no comptarà amb tots els seus jugadors. En el partit contra Bàsquet Pla Ferran Torres va patir un cop i el que semblava una molèstia va acabar sent un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret, diagnòstic que es confirmava aquest dimarts després de sotmetre’s a una ecografia.