.

El Nadal ha deixat marca a l'Hospital Joan XXIII

Com ja ve sent tradició en aquestes dates, els personatges de PortAventura han visitat aquest matí la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona  per repartir regals als nens hospitalitzats.

El personatge més representatiu del parc Woody acompanyat pel Pare Noel i una fada màgica han estat els encarregats de repartir regals, il·lusió i somriures a més de 20 nens, els quals s’han sorprès al rebre la visita. Els visitants de PortAventura s’han apropat a la unitat neonatal on els pares els han rebut per celebrar aquests dies de festivitat. La visita ha deixat situacions simpàtiques, com la sorpresa d’una noia de 15 anys que va ser operada ahir i la qual s’ha emocionat molt amb la visita. La presència dels personatges de PortAventura també han alegrat al personal sanitari, els quals han gaudit d’una jornada fora del comú.

Ja durant el 2015, la Fundació PortAventura traslladarà aquesta alegria als nens ingressats a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Amb aquesta iniciativa, la Fundació ha volgut apropar la calidesa i alegria que caracteritzen les festes de Nadal als nens i familiars que no poden gaudir la festivitat a casa. El Nadal a PortAventura continua actiu fins el proper 6 de gener; quan el parc baixarà el teló per finiquitar tots els preparatius per la nova temporada en la que se celebraran 20 anys del parc temàtic de la Costa Daurada.