.

Pericàs, Rauhe i Alonso durant la signatura del conveni entre BASF i l'ICIQ

BASF Espanyola patrocinarà el Programa de Seminaris que imparteix el Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), destinat a la formació d’investigadors. L’acord recull el compromís de BASF de fer una donació anual al ICIQ per un període de tres anys, des del present any fins al 2017, amb l’objectiu de contribuir a finançar els estudis dels científics i investigadors.

La signatura del conveni de col·laboració ha tingut lloc aquest matí a la seu del ICIQ a Tarragona. Tant el vicepresident i conseller delegat de BASF Espanyola, Erwin Rauhe, com el director de Personal i Relacions Institucionals de BASF Espanyola, Gustavo Alonso, han signat l’acord de patrocini; per part del ICIQ, el document ha comptat amb la signatura del director del Institut, el professor Miguel A. Pericàs.

Mitjançant aquest acord, BASF aposta fermament per la formació i la recerca química a Espanya. D’aquesta manera, Erwin Rauhe ha comentat que “la signatura d’aquest conveni és el resultat del sòlid compromís de BASF amb la formació i la recerca” recordant que des de BASF es vol “impulsar la formació de primer nivell dels nostres científics també a Espanya i a Tarragona, on comptem amb la major planta de producció del sud d’Europa.”

El Programa de Seminaris respon al compromís del ICIQ amb la formació d’investigadors. El director del ICIQ, el professor Pericàs, ha afirmat que “gràcies al patrocini de BASF es garanteix la consolidació d’un programa que porta a Tarragona els millors científics de l’àmbit de la química, a nivell mundial”.

El Programa de Seminaris del ICIQ consisteix en aproximadament 30 seminaris científics a l’any impartits per científics nacionals i internacionals de prestigi i que treballen en diferents àrees de la química. La primera edició d’aquest programa es va celebrar en 2004 i està obert a tots els investigadors del ICIQ i a la comunitat científica en general.