.

El Museu Pau Casals celebra el 138è aniversari de l'artista

El dissabte 27 a les 19:30 hi haurà un  concert a la Sala de Música del Museu Pau Casals, amb Ferran Savall i el seu projecte IMRPO. Ferran Savall proposa un projecte únic; una selecció d’instantànies que es creen i desapareixen en l’acte musical, en la improvisació. Una experiència musical compartida amb el públic que esdevé irrepetible. L’intimisme d’allò que és sincer i l’espontaneïtat de la creació. Exotisme mediterrani i músiques d’arreu. Proposem un concert proper al públic, íntim i amic del recolliment. L’espai ens hi convida, la casa del mestre Pau Casals, i l’excusa també, la commemoració del seu naixement. En improvisació mai es pot precisar quin serà el programa exacte, subjecte aquest de la sorpresa i dels marcs oberts de la llibertat. Així, proposem un seguit d’improvisacions sobre diverses bases harmòniques i rítmiques que no oblidaran la trajectòria i història musical de Ferran Savall ni tampoc el particular moment en què es desenvolupa aquest concert: dates properes de Nadal a casa de Pau Casals.

En acabar el concert, Jané Ventura ens oferirà una copa de cava al Restaurant Vil·la Casals. El mateix dissabte, hi haurà visites  guiades a les 12:00h i a les 17:30h.

El diumenge 28 de desembre hi ha programada una visita  guiada a les 10:30h i a les 12:00h l’activitat familiar “El Trencanous”. Un preciós conte de fades ambientat a la nit de Nadal on  la música de Tchaikovsky ens transporta a un món màgic, en el qual els infants, les joguines, els caramels i la imaginació són els protagonistes.

Totes les activitats són gratuïtes. Cal fer  la reserva prèvia adreçant-vos a la recepció del museu, al telèfon 977 684 276 (ext.1) o al correu electrònic museu@paucasals.org