.

Institut Comte de Rius de Tarragona

Institut Comte de Rius de Tarragona

L’actual director de l’Institut Comte de Rius de Tarragona, Francesc Roca, ha estat guardonat amb la primera edició del premi del Consell Català d’FP. Els premis reconeixen l’impuls de les iniciatives d’èxit i innovadores en l’àmbit de l’FP i també fan una menció a títol pòstum a Eduard Soler, fundador d’S&P. Roca porta tota la seva trajectòria professional dedicant-se a la docència.

L’Institut Comte de Rius, que forma actualment a més de 1.300 alumnes de grau mig i superior, impulsa una gran quantitat de projectes en col·laboració estreta amb les empreses de la zona, majoritàriament del sector petroquímic.

A més de Francesc Roca, els guardons han recaigut en el cuiner Joan Roca; el fundador de de la companyia Lamp, Ignasi Cusidó; l’excap de secció de Promoció Educativa i Professional del Departament d’Ensenyament, Victoriano García Martín; el president de la Fundació Provada Trinijove, Ignasi Carles Parody; i el president de l’Associació de Mestres Industrials Tècnics Superiors, Antonio Rodríguez