.

Un moment del dinar dels socialistes de Salou

El passat diumenge dia 14 de desembre, va tenir lloc el dinar de Nadal del PSC de Salou. És el catorzè any que es realitza aquest tradicional acte on, a banda d’acomiadar l’any, el primer secretari del PSC de Salou, David González, va fer balanç polític i social de l’any. Durant la seva intervenció, David González, es va mostrar molt crític amb l’actitud dels actuals governants, “niCiU ni  estan a l’alçada per gestionar dos projectes de cabdal rellevància pel nostre municipi com són el barranc de Barenys i BCN World”.

“Salou no és avui una ciutat millor que fa quatre anys. Els salouencs i salouenques necessiten un govern que prioritzi les persones i es preocupi pels problemes de tots i totes. Els socialistes som l’alternativa real i els únics que podem garantir un projecte de ciutat sòlid”, conclou González.

El candidat socialista a l’alcaldia de Salou, Toni Brull, en la seva intervenció, va agrair el suport rebut per ser reelegit candidat i va denunciar “la inactivitat del govern per fer front a l’estacionalitat i l’absència de polítiques d’ocupació que ajudin a reduir el 30% d’atur que pateix el nostre municipi”. Per finalitzar, Brull, va criticar durament la nul·la aportació destinada a Salou en els pressupostos de la Generalitat i va afirmar que “som els garants d’una política seriós, amb experiència i un únic objectiu, servir a la nostra ciutat. Hem de ser capaços de generar la confiança dels nostres veïns i veïnes per poder fer realitat un Salou millor”.