.

Ferran Torres és dubte pel partit a Canàries Foto:Rafa Marrasé

El CBT viatja a Gran Canària per jugar a la pista del Canàries Basketball Academy en jornada intersetmanal.

Els blaus arriben al partit després de la derrota en la darrera jornada davant del Marín però amb la tranquilitat que donen les cinc victòries aconseguides ja en lliga.

El conjunt canari per la seva banda només ha aconseguit guanyar dos partits dels deu disputats fins ara. El seu perill és bàsicament un joc interior fort i el poder anotador de Kaleb Wright que en l’última jornada va ser el tercer màxim anotador de la LEB Plata.

Berni Àlvarez no podrà comptar per aquest partit amb un dels jugadors revelació de l’inici de temporada com és Hester, que amb esquinç de turmell es perdrà el partit. A aquesta baixa que deixa tocat el joc interior blau, cal sumar-hi que Ferran Torres ha abandonat abans d’hora l’última sessió preparatòria amb molèsties al turmell i serà dubte fins a darrera hora. Torres ha viatjat amb l’equip però fins al darrer moment no sabrà Berni Àlvarez si pot dispossar del jugador tarragoní.

Berni ha convocat al jove Jordi Barberà per reforçar el joc interior blau i té previst fer jugar a Artur Alaminos de quatre si ja que només té al 100% a dos efectius: Dominique Ferguson i Oscar Ngomo.

Quim P. Casadesús