.

Felguera, CiU, ha presentat 50 registres d’entrada demanant explicacions al govern municipal | Foto: ACN

La regidora del Grup Municipal de Convergència i Unió i vicepresidenta del Comitè Executiu Local d’Unió Democràtica de Catalunya de Torredembarra, Francisca Felguera, ha entrat per registre 50 peticions de documentació i d’explicacions en referència a diverses decisions preses pel govern que presideix el socialista Enric Grangel.

Entre alguns dels 50 registres d’entrada realitzats per demanar documentació està la sol·licitud d’informació per saber com passa una auxiliar administrativa a cap de contractació a través d’una comissió de serveis. També, es demana el motiu pel qual s’ha cessat el cap de la ràdio municipal.

Una altra petició es saber quines són les raons “urgents i inajornables” per contractar una treballadora que en el seu moment va finalitzar el seu contracte perquè no se li podia prorrogar, i ara se la torna a contractar en categoria d’auxiliar, quan ja hi ha suficients auxiliars administratius.

En un altre registre d’entrada, es sol·licita que s’expliqui perquè el secretari de la Corporació Municipal s’absté en diversos expedients de contractes. Hi ha una sèrie d’abstencions del secretari que “no s’entén perquè es produeixen” i es nomena altres persones que actuïn com a secretaria.

D’entre les 50 sol·licituds d’informació sobre decisions preses pel govern, es demanen explicacions sobre els processos de selecció de personal: PIJ, OAC, Ona La Torre, al cementiri, Tresoreria… i altres places d’auxiliars administratius.  Finalment, també es sol·licita saber quin criteri s’ha seguit per a la contractació de persones del pla d’ocupació.