.

Protecció Civil demana precaució per l'alerta de fortes ventades | Foto: TarragonaRàdio

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que ahir al vespre es va registrar un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 282,4 de l’AP-7 a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant  (Baix Camp) en sentit nord

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’accident a les 20.33 h. Per causes que encara s’estan investigant, una autocaravana va bolcar i va caure per un talús d’uns 10 metres d’alçada. Com a conseqüència del sinistre, la passatgera davantera va resultar ferida crítica i va ser trasllada per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Joan XXIII, on posteriorment va morir. Segons ha sabut el Tarragona21, l’accident podría haver estat a causa de les fortes ventades, però encara s’ha de confirmar.

La víctima es tracta d’una dona de nacionalitat sueca de 60 anys. A més, el conductor va resultar ferit de caràcter menys greu. A l’accident  van treballar 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 3 ambulàncies del SEM.

Protecció Civil alerta pel temporal

Protecció Civil manté l’alerta pel temporal de vent que, aquest dimarts, serà intens a gran part del país. Zones poc habituades a les ventades també es veuran afectades, on es podran superar els 70 km/h al litoral i prelitoral.