.

Berni Àlvarez és l'alma mater d'un CBT en ratxa

Ja ho diu la dita que  “on n’hi ha dos, n’hi ha tres” a això s’hi ha agafat el CBT per a guanyar el tercer partit consecutiu aquesta temporada a la pista del Araberri per 67 -76.

Els blaus segueixen situats en zona de play-off d’ascens per segona jornada consecutiva i a més a més han aconseguit que la balança ja es decanti al constat favorable amb cinc victòries per quatre derrotes a les primers nou jornades disputades a la LEB plata.

L’equip de Berni Àlvarez ha anat a remolc dels bascos en els dos primers quarts però ha tornat a demostrar que en els quarts finals són especialistes en saber tenir els partits controlats.

EL 37 a 34 amb el que s’ha arribat al descans mostrava la igualtat que hi havia al parquet de Mendizorrotza però amb aquella sensació de que el CBT ficant una marxa més podria capgirar el marcador i acabar guanyant l’encontre.

Un cop més un protagonista en aquest cas  l’australià Congiusta (14 punts) ha estat l’encarregat de portar el pes ofensiu de l’equip i ha ajudat a seguir sumant victòries a la lliga.

L’equip tarragoní segueix sorprenent en aquest inici de la temporada i rebrà la pròxima setmana al Marin gallec al Serrallo dissabte a les set per intentar seguir sumant i qui sap si situar-se encara en un millor lloc de la classificació.

Quim P. Casadesús