.

J.Antonio Belmonte davant de la seu de la CEPTA a l'Avinguda Roma de Tarragona

J.Antoni Belmonte, president de la CEPTA, serà nou vicepresident de Foment de Treaball, dins de la nova jnta de l’entitat que seguirà encapçalant Joaquim Gay de Montellà.
La direcció de Foment de Treball compatarà amb cinc vicepresidents, quatre més Belmonte, on hi seran també María Helena de Felipe (FEPIME). Ramon Adell (Societat d’Estudis Econòmics), Joan Castells (UCEAC) i Joan Roget (Fedequim).
Joaquim Gay de Montellà inicia el seu segon i darrer mandat davant de Foment del Treball després de ser l’única llista que es va presentar a l’elecció.
Segons Foment de Treball, el decàleg complet que ha presentat la nova Junta Directiva capitanejada per Joaquim Gay de Montellà Gay de Montellà se sintetitza en:
Aprofundir en el Lideratge i el prestigi social de l’empresari.
Promoure la participació de les dones (30%) en els òrgans de govern de les nostres Organitzacions.
Potenciar la figura del Jove Empresari, a través d’AIJEC o similar.
Ordenació Territorial, en particular de les comarques Barcelona, de la nostra Organització.
Pimes i Autònoms. Consolidar, a través de FEPIME i de AIAC o similar. Cerca d’aliances.
Enfortiment  i endossament de la nostra marca ‘Foment’ amb les Organitzacions Territorials i Sectorials. Sinergies i serveis.
Política Internacional, suport i accés a mercats per als nostres Empresaris mitjançant les Càmeres, CEOE, ACCIO, ICEX, COFIDES, etc.
Impuls a la Innovació. Aliança amb centres tecnològics (LEITAT) i Universitats.
Desenvolupament de Clústers d’activitat industrial i Serveis.
Formació. Consell d’Administració de AFE. A més de la Formació ocupacional, ampliar-la amb la Formació Professional i Formació Dual. Aliança amb els sindicats catalans.