.

Part dels aliments recaptats a Roda de Berà

Roda de Berà ha recollit més de mil quilos d’aliments per al Punt de Distribució d’Aliments. L’Ajuntament de Roda de Berà, mitjançant la regidoria de Serveis Socials, encapçalada per Cèlia Treserres, es va adherir, un any més, a la campanya.

En aquesta acció solidària hi van participar tots els supermercats de  Roda de Berà. En el cas dels supermercats Coaliment, Consum i Suma, els quals van comptar amb una quinzena de voluntaris de Serveis Socials per facilitar les tasques de recollida, tot el recaptat es destinarà al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà. En total es van aconseguir 1.118,125 kg. d’aliments, a més a més d’altres articles d’higiene personal i de la llar o articles per a nadons, gràcies a la solidaritat de rodencs i visitants.

Aquests articles i aliments recaptats es repartiran a través del Punt de Distribució d’Aliments al llarg d’un any entre les famílies rodenques més necessitades -al voltant d’una vuitantena- tenint en compte la data de caducitat dels productes i les persones que integren el nucli familiar.