.

Imatge de la compareixença pública de Mario Garcia Vidal a l'Ajutament de Salo Foto:Tarragona21

Amb prioritats com l’arrenjament del Barranc de Barenys o les estacions de bombeig de Cala Crancs, Maripins i Pla de Maset o bé la variant de la Plaça Europa adaptada a les necessitats urbanístiques amb el desenvolupament de Bcn world, el Partit Popular de Salou presentarà aquest dimecres una moció al ple de l’Ajuntament.

Aquesta moció exigirà el cumpliment dels acords signats amb el govern de la Generalitat ara fa un any i que segons el populars no s’estan duent a terme.

Mario Garcia Vidal, portaveu del PP a l’Ajuntament de Salou i cap de llista de la formació al consistori, ha deixat clar que no tenen constància de que la comissió encarregada de portar a terme aquestes infraestructures i de pactar amb la Generalitat estigui realitzant avenços. Segons el mateix Garcia, sí que saben que la comissió es reuneix però no en coneixen els resultats.

Les darreres pluges caigudes aquest cap de setmana han tornat a evidenciar l’urgència d’algunes de les millores pactades amb el govern català com per expemple la canalització del Barranc de Barenys, ha deixat clar Mario Garcia.

L’acord està signat amb data del 19 de novembre del 2013 i els populars demanen al govern local i a la Generalitat que la partida assignada a aquests arrenjaments a Salou entri en els pressupostos d’aquest 2015.

D’Altra banda Mario Garcia no ha volgut valorar la nova composició del govern municipal de Salou. L’entrada d’UMDC en la coalició de govern és segons Garcia la constatació d’un pacte verbal existent des de la marxa dels populars dins l’equip de govern.