.

Espectacular imatge del partit dels Voltors. Foto:CRT

Sota la pluja i amb un ambient més britànic que mediterrani el CR Tarragona va derrotar al CRIC de Castelldefels per 10 a 6 en un partit poc útil per la classificació final però que sí que serveix per a tancar la primera fase del campionat amb bon regust de boca.

Els voltors no han fallat i han acabat sisens la primera fase de la lliga a la Divisió d’Honor catalana davant d’un rival que arribava a Tarragona en condicions molt similars a les dels liles.

El quinze tarragoní va superar en quasi tot moment al quinze del baix llobregat apropant-se en repetides ocasions a la linia de marca contrària. Tot i el domini local va ser el Castelldefels el que es va avançar a marcador. Primer, un xut de drop posava el 0 a 3 en el marcador. Però els de casa responien amb una touche reduïda que entrava fins a la zona de marca a través d’un espectacular “maul” guanyador (5 a 3), en una demostració de potència del grup de davanters.

En la segona part, els visitants s’avançaven de nou transformant un cop de càstig, posant-se 5 a 6 en el marcador. Però els de Tarragona responien, pocs minuts després, amb una marca que els feia explotar d’eufòria. Després que l’Eric i en Jere penetréssin la defensa rival, una sèrie de passades al límit (gairebé inversemblants) entre el Luis, el Matti i el Jaime, culminaria en try, deixant el marcador final en 10 a 6.