.

Btaimi ha repetit victòria Foto:MitjaTarragona2013

El marroquí Otmane Btaimi (Bikila) i Maria Vasco (Runners) han estat els guanyadors de  la Mitja Marató de Tarragona. Sota la pluja i el vent més de 2000 atletes han participat a la Mitja Marató de Tarragona i la cursa dels 10 quilòmetres.

Amb un temps d’ (1:10:21) Otmane Btaimi s’ha emportat la cursa i ha repetit la victòria que ja va aconseguir en la última edició. L’atleta del Bikila ha superat a Gerard Garrote (1:14:06) que ha estat segon.

En categoria femenina la guanyadora ha estat un del noms mítics de l’atletisme espanyol dels darrers anys, Maria Vasco del (CA Runners Tarragona) s’ha emportat la mitja amb un temps d’1:24:21 superant a Gemma Colmé segona i a Anahí Herrera tercera i ex guanyadora de la Marató i la mitja tarragonines. Maria Vasco agafa el relleu de Mireia Sosa com a guanyadora de la mitja.

Molts atetes tarragonins més anònims també han pres part d’una cursa que s’està convertint en un dels referets de l’atletisme català i que ha portat a que els carrers de Tarragona tot i el mal temps s’hagi omplert de gent per veure la cursa i per participar-hi.

Molts han acabat per primer cop la mitja que un cop més també ha estat un èxit d’organització.  Per veure la classificació completa es pot veure a la pàgina web oficial de la Mitja Marató de Tarragona