.

Imatge de la Fira de l'any passat

El mal temps obliga a suspendre la Fira de l’Oli a Tarragona. El president de la DOP Siurana i organitzador de la fira, Francesc Prats,  segons ha explicat Prats en una entrevista a Tarragona Ràdio “les circumstànies així ho han aconsellat”. El fet de que s’hagi activat el Pla Innuncat per part de Protecció Civil ha fet que s’hagi pres finalment la decisió d’ajornar la Fira. Després d’una conversa amb la consellera de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Patricia Anton, l’organització de la Fira ha decidir que els pròxims dies 12,13 i 14 de desembre es pugui celebrar l’esdeveniment.

Francesc Prats ha deixat clar que ha de ser per la seguretat pròpia del personal de la fira i dels seus visitants s’ha pres la decisió de suspendre l’acte.  El fet de que coincideixi amb la Gran Recapte d’Aliments aquest cap de setmana des de l’organització de la Fira ja han dit que els aliments que estaven fets de cara al cap de setmana els donaran al Banc d’Aliments.

La Mostra Gastronòmica de l’Oli Va d’oli que té lloc a diferents restaurants de la ciutat sí que es manté des d’ahir, 27 de novembre, fins al 8 de desembre.

La Fira de l’Oli s’havia de fer a la Rambla Nova aquest cap de setmana.