.

Alícia Alegret ha anunciat que deixa la política

Alícia Alegret ha anunciat que deixa la política

Alícia Alegret s’acomiada de la política en actiu. Ho acaba d’anunciar en una roda de premsa on ha detallat els motius de la seva renúncia a l’acta de regidora, que ha fet efectiva aquest matí a la secretaria del mateix Ajuntament. “Avui tanco la meva etapa política municipal. Acabo d’entrar una instància renunciant a l’acta de regidora que vaig obtenir el 2011. Els últims tres anys i mig he dedicat el millor de mi mateixa, però per dignitat política i personal renuncio”.

Alegret no només plega de l’Ajuntament. També abandona el seu càrrec al Parlament de Catalunya com a diputada: “Avui el president Mas ja mig anuncia que pot dissoldre el Parlament a final d’any i hi haurà eleccions el primer trimestre de l’any vinent”. Moment en el qual “donaré per tancada la meva etapa política”. En cas que no hi hagi comicis anticipats, Alegret faria els passos necessaris per renunciar com a diputada a principis del 2015.

“Les etapes s’han de tancar bé i amb dignitat. En política saps quan entres però no quan surts; el que està clar és que hashas de sortir amb el cap ben alt. Allà on no em volen no em quedaré”, ha resolt l’ex mà dreta del govern de Carles Pellicer. Alegret ha definit la mesura com a “meditada, madura i personal”. “Han estat uns anys fantàstics. Acaben aquí els anys polítics d’Alícia Alegret”, ha sentenciat.

Dards al PP de Reus i Tarragona

Alícia Alegret no ha estalviat crítiques a les agrupacions del PP Tarragona i Reus, on fins fa pocs dies encapçalava el partit també com a portaveu municipal: “No vull formar part d’un partit polític d’on es perden les formes, la humanitat i el seny”, ha lamentat Alegret, per explicar la falta de suport rebut des del partit a casa seva. Amb tot, Alegret sí ha tingut paraules d’agraïment pel PP català i espanyol que “m’han respectat plegar tot i que em demanaven de continuar”.

Reusdigital/Grup de Diaris Digitals de Catalunya