.

Aquesta és la portada del calendari

Vint-i-set dones que han patit càncer de mama són les protagonistes del calendari 2015 de la Lliga Contra el Càncer.

Aquest calendari es podrà comprar per 10 euros que van destinats als fins fundacionals de l’entitat, en les diferents presentacions així com a les delegacions i a la lliga.

Les fotografies són obra de la cambrilenca Àngels Matamoros, guanyadora d’una menció als premis Lux 2014.

Les fotografies s’han realitzat a la seu de la Lliga Contra el Càncer, totes sobre un sofà rosa amb les protagonistes vestides de negre i lluint els complements de Ruth Heras. Les vint-i-set dones pertanyen als diferents GAM de la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre amb què compta la Lliga.

Aquesta és la primera vegada que la Lliga Contra el Càncer realitza una acció d’aquest tipus en la recaptació de fons. La iniciativa va sorgir dels propis Grups d’Ajuda Mútua per tal de projecta una imatge de superació i de normalitat envers el diagnòstic amb el càncer de mama.

La Lliga ha realitzat una edició de 2.000 calendaris que es podran adquirir al preu de 10 euros a les presentacions que es realitzaran a Amposta, Reus i Tarragona o adreçant-se a les 122 delegacions que l’entitat té al territori, així com també a la seu de la Lliga a Tarragona.

Les protagonistes en la primera edició del calendari de la Lliga Contra el Càncer han estat Conxita Bertomeu, Hamida el Grinat, Tere Lombart, Conxi Fernández, Ana Vega, Rosa Molné, María Pino, Lídia Pascual, Àngels Berenguer, Julia Picazo, Cinta Pujol, Anna Granell, Àngels Cañellas, Cinta Pujol, Raquel Vico, Tere Miró, Neus Valldepérez, Eugenia Castellví, Isabel Mateo, Juana Martínez, Carmen Miranda, Leonor Montagut, Neus Pàmies, Rosa Guillamon, M. Isabel Roig, Margarita Sales i M. Cinta Pons.