.

Imatge de les jornades professionals del 2013 Foto: Jaime Rojas

Veure el director de 10.000 Km (Carlos Marqués-Marcet) i el productor de No One’s Child parlant de la seva experiència en una taula rodona serà possible el pròxim 6 de desembre a partir de dos quarts d’onze i dins del Festival REC de Tarragona.  La trobada és gratuïta però cal inscripció prèvia a info@festivalrec.com

Sota el títol “DEVELOP YOUR TALENT. Idees i recursos per desenvolupar els projectes audiovisuals”  arriba la que ja és tercera Jornada Professional del XIV REC. Festival Internacional de Cinema de Tarragona.

El REC busca seguir ampliant el seu programa formatiu com a fet en les darreres edicions. Si el 2012 la Jornada es va dedicar a les possibilitats de la producció audiovisual en temps de crisi i el 2013 va abordar tot el procés posterior a la producció o com crear públic, en aquesta edició toca ajudar els nous creadors a desenvolupar el seu talent per recórrer el llarg camí del paper a la pantalla i per utilitzar la comunicació com un element vital del projecte.

Diversos periodistes, programadors de festivals internacionals, productors i directors d’èxit explicaran als joves creadors a quines portes han de trucar i de quina manera per accedir a laboratoris, beques i altres suports a la producció audiovisual.

La jornada començarà a les 10:30 hores amb la benvinguda i presentació del director del REC, Xavier Garcia Puerto. El productor i programador de Berlinale Panorama i director del Festival de Lübeck, Christian Modersbach, obrirà la sessió parlant de labs, trobades de coproducció i d’altres.

El REC arriba un any més consolidat com una de les apostes importants de Tarragona per a la seva projecció.

Podeu consultar el programa complet de les jornades clicant aquí.