.

Els Forns artesans tarragonins es distingiran amb una placa. Foto:ACN

Els forns artesans de Tarragona lluiran una distinció especial per a remarcar el seu caràcter distintiu i el seu valor afegit de fer la seva producció de forma tradicional.

L’augment de forns aquests últims anys i sobretot l’augment del pa prefabricat ha fet que des de del mateix gremi d’industrials forners de la demarcació de Tarragona s’ hagi promogut aquesta fórmula per tal de reflectir el propi prestigi. Volen que el client distingeixi aquells forns on podrà trobar pa artesanal.

Al mateix temps, pretenen diferenciar-se dels establiments que vénen pa a un preu molt barat, que proliferen i suposen una forta competència.
El president de la Federació d’Industrials Forners de les Comarques de Tarragona, Joan Cabré, explica l’objectiu de la creació d’aquest segell propi i de qualitat.

La nova placa de la marca ‘Forners Artesans de les Comarques de Tarragona’ s’ha presentat aquest dimarts al Museu del Port de Tarragona. És la primera d’un conjunt d’accions que els forners duran a terme per valoritzar el seu negoci.