.

L'eix transversal que treballaran els alumnes de l'escola l'Arrabassada porta per títol "L'escola que volem"

La directora territorial d’Ensenyament a Tarragona, Àngels Gonzàlez, ha anunciat que l’escola que la nova escola de l’Arrabassada entrarà en funcionament el curs 2016/17.  Gonzàlez ha dit que la Generalitat inclourà el reivindicat projecte als pressupostos de l’any vinent i la previsió és que les obres comencin a principis de 2016.

L’escola que actualment funciona amb barracons ja té més de 400 alumnes i aquest any arribarà ja a l’últim curs de primària. El centre es va ficar en funcionament ja fa vuit anys i de forma provissional es van situar en mòduls prefabricats.

Ara l’escola compta ja amb tres cursos d’infantil (p3,p4 i p5) amb dues línies cadascú i cinc cursos de primària també amb dues línies. El pròxim curs 2015/16 s’haurà de buscar espai per un darrer mòdul per els alumnes que faran el darrer curs de primària en un espai que cada cop és més reduit.

El passat mes de setembre l’Ajuntament de Tarragona va  posar a disposició del Govern el solar on ha d’anar la futura escola de la Vall de l’Arrabassada.

La directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Àngels Gonzàlez, diu que durant el 2015 s’engegarà el projecte i espera poder començar el curs 2016/17 tot i que no ha pogut assegurar dates.

Aquest any el centre ja tenia previst que el seu  eix transversal de treball  a partir del gener portés per títol “l’Escola que volem” i convida als alumnes a dissenyar la futura escola de l’Arrabassada

Des de l’Ajuntament es celebra que es desencalli la construcció de l’escola de l’Arrabassada però es recorda també que n’hi ha d’altres de pendents. És el cas de les escoles de la Floresta i Ponent o l’institut Tarragona.