.

Un vehicle de la Policia Local. Foto: infomakis.com

Sobre dos quarts de tres de la tarda del dia 21 de novembre, la Policia Local de Torredembarra va detenir C. U. , una dona de 30 anys, sense domicili conegut, a la qual li constava ordre de recerca i detenció des d’un òrgan judicial per delicte de robatori amb força.

La detenció es va produir quan efectius de la Policia Local es trobaven realitzant un dispositiu estàtic de control i van observar que un vehicle que circulava per la zona centre de la població realitzava maniobres evasives amb la intenció d’eludir l’esmentat control. Aquesta circumstància va fer sospitar als agents i després d’un seguiment van procedir a la identificació dels seus ocupants.

En els mateixos fets, també es va identificar una altra dona, de 36 anys, S.M., veïna de Castelló, sobre la qual hi havia un ordre d’esbrinament de domicili i citació per comparèixer al Jutjat de Reus, pel mateix tipus de delicte.

Les dues intervencions estan emmarcades en l’àmbit de la prevenció del comerç local com a conseqüència de les diverses identificacions que es vénen duent a terme per evitar possibles robatoris en establiments.