.

Gorka Azkorra np va ser el revulsiu que buscava Vicente Moreno. Foto: Nàstic

L’empat davant el Mallorca B fa que el Nàstic sumi ja quatre setmanes sense conéixer la victòria. Els grana es van quedar encallats el dia del derbi quan van superar per 0 a 2 al Reus al Municipal el 26 d’octubre.

Aquest dimecres farà just un mes que el Nàstic no sap el que és guanyar i on ha sumat tres empats (MallorcaB fora i Cornella i SaragossaB a cassa) i una derrota (EsapnyolB fora). El resum seria que el Nàstic ha sumat només tres dels dotze punts en joc a les últimes quatre jornades.

L’equip de Vicente Moreno va sortir de la jornada 10 com a líder amb vint punts. En aquell moment l’actual líder, el Reus, estava situat sis punts per sota dels grana. En un mes o el que és el mateix en quatre partits el Reus treu tres punts a un Nàstic que ja no es troba dins dels llocs de play-off.

Els eterns problèmes amb la manca de gol (només 12 en 14 jornades) cal afegir-hi els cinc gols encaixats en aquests darrers quatre partits  per entendre els mals resultats del conjunt de Vicente Moreno.

Els arbitratges poc afortunats, com va dir Josep Maria Andreu, tampoc han ajudat a millorar la dinàmica. Un penal innexistent assenyalat a Son Bibiloni va significar l’empat del Mallorca B. D’altre banda un clar penal davant de Gerard Valentí que no va xiular l’arbitre hauria pogut sentenciar el partit davant del Saragossa que els grana van acabar empatant.

El mateix president ja anunciava l’última setmana una possible reunió amb la Federació per a parlar dels arbitratges que està rebent el Nàstic.

La plantilla té clar que no està en el millor moment de la temporada i que el poc encert de cara a la porteria contrària està condemnant al conjunt tarragoní.

Els de Vicente Moreno a més a més acumularan tres baixes de tres titulars de cara al partit davant de l’Eldenc d’aquest pròxim diumenge a les 12 al Nou Estado.

Manolo Martínez, David Rocha i Mossa no podran jugar per sanció davant de l’equip blau-grana. A aquestes baixes cal sumar-hi que Marc Martínez encara no està recuperat per entendre que Vicente Moreno tindrà un autèntic maldecap per a construir l’onze inicial on Xavi Molina i Cristobal apunten a ser la parella al doble pivot.