.

Aquesta imatge es repetirà a l'Arc de Berà. Foto:Aj Rodà de Berà

L’Arc de Berà tornarà a ser vermell per un dia. L’Ajuntament de Roda de Berà tornarà a tenyir de vermell aquest emblemàtic monument amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la lluita contra la Sida. El color vermell presidirà l’arc des del pròxim 30 de novembre fin l’1 de desembre a la nit jornada en la qual se celebra aquesta diada.
El Consistori, a través de les regidories de Sanitat i Serveis Municipals, s’adherirà, per quart any consecutiu, a aquesta campanya mundial. D’aquesta forma més d’un centenar de monuments de les principals ciutats del món, com és el cas de Barcelona, Rio de Janeiro, Sidney, Nova York, París, Londres, Dublín o Moscou, s’han tenyit en els últims anys de vermell per lluitar contra la Sida.

La iniciativa té l’objectiu de posar de manifest el compromís i la solidaritat de l’equip de Govern Municipal i de la localitat de Roda de Berà envers la Sida, que continua sent un dels problemes de salut pública més greus del món. El moviment, va ser iniciat per l’organisme de caritat contra la Sida (RED) i el programa ONUSIDA de l’Organització de les Nacions Unides l’any 2010. Roda de Berà participa a la campanya des del 2011, any en el qual va il·luminar de vermell l’Arc de Berà i l’edifici consistorial.