.

Els premis es lliuraran al saló de plens de l'Ajuntament

Un total de 27 treballs de 20 centres educatius de Tarragona opten aquest divendres, 21 de novembre, als premis Josep Vives i Ciurana, que es fallaran al saló de plens de l’Ajuntament de Tarragona.

Per tercera vegada l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant l’Institut Municipal d’Educació (IMET) i conjuntament  amb l’empresa Repsol, han coorganitzat els Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana.

Aquests premis volen reconèixer i difondre la tasca que desenvolupen els centres educatius a Tarragona ja sigui el cos docent, els alumnes, els pares, i també el personal no docent. Demà divendres a partir de les 18h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament se sabran els guanyadors d’aquesta edició que contempla projectes presentats i duts a terme el curs 2013-2014. Enguany s’han presentat 27 projectes de 21 centres educatius. Els guardons sumen 12.400 euros de recompensa.

Els premis IMET suposen un reconeixement  a la contribució en els àmbits educatius i socioeducatius orientats al foment i millora de la cohesió social, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat.

Aquestes actuacions a més a més del seu valor específic, poden contribuir a ser una font d’inspiració i de reflexió per a altres centres o educadors i equips docents de Tarragona ja siguin públics o concertats i que tinguin almenys alguna d’aquestes tres etapes que es corresponen amb les categories dels premis IMET d’Educació:

a) Educació Infantil de primer cicle. Llars d’infants 0-3 anys.

b) Educació Infantil de segon cicle (3-6 anys).

c) Educació Primària (6-12 anys).

En aquesta edició s’han tornat a presentar treballs “d’un alt nivell de qualitat”, per la qual cosa cal fer una menció especial a tot el professorat, AMPAs i, en conjunt, a tota la comunitat educativa “que s’ha implicat amb dedicació i il·lusió en la realització dels treballs i les experiències que s’han presentat”, afirma l’IMET.