.

Assemblea de Cambrils

Assemblea de Cambrils

L’Assemblea de Cambrils (AdC) està decidida a plantar cara als partits tradicionals en les properes eleccions municipals del maig de 2015. En la segona assemblea realitzada per aquesta plataforma, el passat cap de setmana, l’AdC va refermar la seva “voluntat de presentar una candidatura” i per aquest motiu ha convocat un procés de primàries obert a tota la ciutadania per tal de trobar el cap de llista que encapçali aquest “projecte de l’esquerra transformadora”.

Cal recordar que l’Assemblea de Cambrils compta amb el suport d’ICV-EUiA, Procés Constituent, militants de sindicats, membres de l’Esquerra Independentista com la CUP o Arran, d’altres persones a títol individual i també el cercle de Podem a Cambrils.
La sessió de treball va comptar amb la participació d’unes 40 persones i es van discutir 4 eixos temàtics, que seran la base dels compromisos que vol presentar. Iván Sanz va presentar l’eix de qualitat democràtica. Rosa M Aparicio va presentar l’eix de Ciutat inclusiva. Antoni Manyanós va presentar l’eix de Educació, cultura, esport i ciutadania. I, finalment, Montse Vendrell va presentar l’eix de nova economia i desenvolupament sostenible.
Suport de l’alcalde d’Altafulla

L’acte va comptar amb la singular presència de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i representant de la candidatura Alternativa per Altafulla, que va exposar el naixement d’aquesta formació política i que segueix un camí paral·lel al procés endegat per l’Assemblea de Cambrils.

Properament començarà un procés de primàries, obert a la participació de tota la ciutadania, per tal d’escollir les persones que seran el cap visible de la candidatura, que vol apostar pels “lideratges col·lectius més que no pas individuals”.