.

Foto de l'últim ple a l'Ajuntament de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona celebrarà el proper divendres un ple ordinari on s’aprovaran bonificacions fiscals que incentivin la rehabilitació d’habitatges de la Part Alta. Aquestes aprovacions arriben després de l’esfondrament parcial el passat setembre d’un inmoble al carrer Calderers de Tarragona.

A part d’aquesta aprovació, pel proper ple ordinari hi ha previstes 5 mocions dues presentades per ICV-EUiA i tres pel PSC.

Les mocions del PSC tractaran tres temes. Un tema serà sobre la millora del servei del taxi a l’estació de l’AVE. Una altra moció en defensa dels clubs esportius de base. L’última moció del PSC serà a favor de polítiques de lluita contra la violència contra les dones. Des d’Iniciativa seguiran també el tema en contra de la violència masclista assumint una moció de la Plataforma de Dones Onada Violeta. La segona moció dels verds es pel sindicat USOC i evitar la privatització de serveis públics.

En el ple ordinari també hi ha previst iniciar tràmits per concedir el títol de Fill adoptiu de la ciutat a Eduald Carbonell, director de l’IPHES i codirector d’Atapuerca.

En aquest ple també es revisaran diversos temes econòmics com per exemple l’execució del Pla d’Ajustament en el tercer trimestre.