.

El tinent d'alcalde d'Hisenda, Pau Pérez

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona confia a tenir uns pressupostos municipals de 2015 de consens. El tinent d’alcalde d’Economia i Hisenda, Pau Pérez, ha expressat el seu convenciment que la proposta econòmica del govern tirarà endavant amb el suport de l’oposició. En una entrevista a Tarragona Ràdio, Pérez ha explicat que seran uns pressupostos socials, amb un esforç especial de l’ajuntament cap a l’Institut Municipal de Serveis Socials.

El ple dels pressupostos tindrà lloc, previsiblement, el proper 19 de desembre i tindran una xifra molt similar als de 2014, uns 144 milions d’euros en despesa corrent.

Si aquest dilluns, el tinent d’alcalde d’economia i hisenda, Pau Pérez, veia possible uns pressupostos de consens; aquest dimarts, el regidor de CiU, Xavier Quintana, ho ha vist factible. En la tertúlia de Tarragona Ràdio ha dit que la ciutadania no entendria una pròrroga. En aquesta línia, fonts del grup municipal del PP han ratificat a Tarragona21 la voluntat de possibilitar uns pressupostos de consens.

Enguany, doncs, tot apunta a què es repetirà l’escenari dels pressupostos de 2014 en què es van aprovar amb el vot en contra d’ICV i l’abstenció de CiU i el PP. L’abstenció dels convergents i els populars, aleshores, va venir condicionada a l’aprovació d’esmenes favorables a polítiques de barris entre altres.