.

Fede Adan i membres del CCT fent l'entrega floral l'11 de setembre

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Fede Adan, assegura que no hi ha cap intenció de trencar l’entesa de govern entre PP, CiU i PSC al Consell Comarcal. Adan ha sortit ha desmentir les informacions que apuntaven a una possible ruptura amb el PP com ja ha passat a l’Ajuntament de Reus.

L’ens supramunicipal vol mantenir-se al marge de les males relacions existents actualment entre CiU i PP, derivades del debat nacional.

Fede Adan ha reconegut a Tarragona21 que hi ha “tranquilitat en el pacte CiU-PP i que aquest es manté”. Adan diu també que “no hi ha cap intenció de trencar l’acord i  cap conseller s’ha dirigit a mi per el possible trencament”.

Dilluns està programada una reunió del grup comarcal de CiU al Consell Comarcal, una reunió rutinària abans de cada ple comarcal i on en principi i segons ha explicat Adan no està previst parlar de la disolució del pacte. El mateix Adan assegura que “no s’ha rebut cap directriu des de Barcelona per a no seguir amb el PP, ara en el moment que estem les coses canvien molt depressa”.