.

La ciutat acollirà la Marató Costa Daurada el proper 18 de gener

La cinquena edició de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017 es disputarà el proper diumenge 18 de gener del 2015. La prova, intentarà superar la xifra de 1.400 inscrits de l’edició passada i comptarà un any més amb la col·laboració directa dels Jocs Mediterranis. Ja en la passada edició un ampli grup de voluntaris de Tarragona 2017 van donar suport a la organització de la prova.

A l’acte de presentació d’avui hi ha assistit el tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; el responsable de l’empresa organitzadora Running Solutions, Juanan Fernández; l’ex atleta professional participant als Jocs Mediterranis d’Almeria 2005 i única medalla olímpica en atletisme femení, Maria Vasco; el campió d’Espanya de Mitja Marató, Jaume Leiva; i els membres del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Acero i Maribel Rubio.

El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha volgut destacar que “aquesta Marató no és un fet puntual sinó que aquesta cinquena edició evidencia que s’està consolidant com a esdeveniment esportiu de primer nivell. Tarragona va fent pas a pas un camí imparable per preparar-se pels Jocs del 2017 i aquesta Marató és una bona nova prova per posar-nos a punt. Vull agrair la implicació de molts dels departaments del propi Ajuntament que la fan possible i evidentment, agrair també a la organització i el seu equip humà per portar a casa nostra una cita d’aquest tipus”.

Per la seva banda, el responsable de l’empresa organitzadora, Juanan Fernández, ha agraït la presència avui a la ciutat dels corredors Jaume Leiva i Maria Vasco i ha afegit que “Tarragona és una ciutat viva i tant corredors reconeguts com en Jaume i la Maria, com la pròpia Marató Costa Daurada Tarragona 2017, estan portant el nom de la ciutat arreu. Estem molt satisfets de poder dir que la Marató de Tarragona ocupa un bon lloc en el rànquing nacional”. Juanan Rodríguez també ha volgut destacar el suport rebut per part de l’atleta Chema Rodríguez, qui també ha confirmat la seva presència a Tarragona el proper 18 de gener. Ho ha fet a través d’un vídeo.

Com a novetat d’enguany cal destacar d’una banda, un nou recorregut de 30km que s’afegeix als de 10km i 42,195km, i de l’altra, que la prova d’enguany computarà pel Campionat de Catalunya de Marató per tots aquells corredors federats.