.

Els Voltors van perdre per 9 a 36 davant del Químic ER

Derrota al camp de la Laboral de Tarragona el passat diumenge 26 d’octubre. El primer equip del Rugby Tarragona, tot haver sortit al camp afectat d’absències i lesions, ha encarat el partit amb molt bon peu. Tres cops de càstig convertits posaven el marcador 9 a 0 a favor dels locals, i la igualtat de forces donava esperances de poder guanyar el partit.

Però malgrat haver arribat a la mitja part amb un ajustat 9 a 14, en la represa, l’equip perdia alçada a velocitat constant. Víctimes d’errors puntuals, de desconcentracions innecessàries, i de les habituals mancances (excés de cops de càstig, una certa ingenuitat en atac i fluixesa en els placatges) els de Tarragona cedien tota la iniciativa als visitants que, poc a poc, anaven ampliant el seu avantatge fins a deixar el marcador final en 9 a 36.

Una derrota dolorosa perquè, en determinades fases del partit, l’equip mostrava un nivell no gaire lluny dels que estan a la part alta de la classificació. El pròxim partit és diumenge que ve, al camp del CEU, un altre dels teòrics favorits de la Divisió d’Honor Catalana.