.

Un moment de la sessió plenària de l’Ajuntament de Vila-seca. Foto: Cedida

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat divendres 28 de juny ha aprovat inicialment la constitució d’una societat mercantil pública de caràcter municipal, formada pels Ajuntament de Reus, Salou, Vila-seca i Constantí, amb la denominació social Funecamp Serveis Funeraris Municipals SA.

La sessió plenària s’ha iniciat amb la lectura per part de la regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel, de la Declaració institucional del 28 de juny de 2024, Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGTBI+, un text que reivindica “el dret fonamental de cada persona a ser qui és” i el “compromís de mantenir l’aposta perquè les polítiques garanteixin els drets LGBTI+ i per combatre la LGBTI-fòbia”.

El ple ha aprovat també la sol·licitud d’adhesió de l’Ajuntament de Vila-seca a l’Associació Clúster Tic Catalunya Sud i la modificació del Reglament del servei de transport escolar del terme municipal de Vila-seca als instituts.

El darrer punt aprovat pel plenari i per unanimitat de tots els regidors ha estat l’aprovació del conveni de col·laboració per a la promoció turística i econòmica de la Costa Daurada i la seva d’influència, en especial de l’Aeroport de Reus.