.

Imatges d’una edició anterior del concert. Fotos: Ajuntament

Riudecanyes celebrarà dissabte 23 de juliol la 9a edició del Concert solidari de les Espelmes. Una cita que servirà per a recollir aliments, productes d’higiene i diners per a Càritas de Riudecanyes.

RIudecanyes, a la llum de 10.000 espelmes

Després de dos anys sense celebrar-se per la Covid-19, el nucli antic de Riudecanyes i algunes entrades de cases particulars s’il·luminaran amb 10.000 espelmes des de les 21.00 h fins a les 02.00 h.

‘Layla, un viatge d’esperança’ a càrrec del Duet Hemiòlia

El concert, que es farà a la plaça de la vila a les 22.30 h, anirà a càrrec del Duet Hemiòlia amb l’espectacle “Layla, un viatge d’esperança”. Una combinació de música clàssica del Manual de Falla, tocada per Paula Martí al piano i Jordi Bonilla a l’oboè amb sons electrònics i imatges que endinsen al públic a la vida i a la situació de Layla, la jove protagonista.

Entrada solidària

L’entrada és solidària i consisteix en l’aportació d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar. També hi haurà unes guardioles per a fer donacions en metàl·lic a Càritas Riudecanyes. L’AMPA de l’Escola Sant Mateu oferirà el servei de bar i una vegada s’acabi el concert, hi haurà una hora de zona chill-out perquè el públic pugui gaudir de la vetllada a la llum de les espelmes.

Des de la regidoria de festes i benestar social de l’Ajuntament de Riudecanyes es preveu una bona acollida del retorn del concert, i es posa en valor la bona sinergia entre la part cultural i festiva, i la part social de l’esdeveniment. També es destaca la quantitat i qualitat d’actes i festes que es duen a terme a Riudecanyes durant l’estiu i s’anima a tothom a sortir de casa i a participar-hi, i a poc a poc anar tornant a la normalitat pre covid.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */