.

.

TOTS 21

La Conselleria de Parcs i Jardins, en el marc del projecte Tarragona Vila Florida, ha organitzat per aquest dissabte una nova plantada col·laborativa sota el títol ‘Fes el teu barri més bonic, més amable i més verd’. Les darreres plantades ja han florit altres barris de la ciutat com la Floresta o Torreforta i ara és el torn d’Icomar.

La consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, ha explicat que «l’èxit de participació en les anteriors plantades ens anima a continuar amb aquesta iniciativa»  i que «això demostra que la voluntat del govern municipal d’embellir la ciutat és compartida amb la ciutadania». Vidal ha apuntat que és una molt bona eina «de cohesió i millora la convivència entre veïns i veïnes i entitats diverses de cada barri» i, alhora, «compleix l’objectiu de renaturalitzar la ciutat».

Així doncs, aquest dissabte 12 de febrer a partir de les 11 h, els veïns i veïnes d’Icomar podran participar en la plantada que se celebrarà a la plaça del barri. El Servei de Parcs i Jardins facilitarà les plantes, la terra i les eines necessàries perquè aquesta nova plantada col·laborativa sigui tot un èxit.

Redacció