.

.

TOTS 21

Els comuns afirmen que “gairebé un milió de persones circulen per Espanya en autocaravana, amb una despesa aproximada de 280 milions d’euros».

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat en el registre d’entrada municipal una moció que defensaran en la sessió plenària prevista per a divendres que ve amb l’objectiu d’iniciar els tràmits apropiats per a iniciar un estudi amb l’objectiu d’habilitar en el nucli de la Pineda una Àrea regulada d’estacionament i pernoctació d’Autocaravanes convenientment habilitada.

Els Comuns consideren imprescindible en aquests moments de dificultats sobrevingudes “no defallir en la cerca de noves fórmules per a incentivar un turisme més sostenible capaç de gener més ocupació i riquesa en el municipi”. Exposen que “gairebé un milió de persones circulen per Espanya en autocaravana, amb una despesa aproximada de 280 milions d’euros, que es queden principalment en els comerços locals i establiments d’hostaleria de les ciutats i pobles on pernocten”.

A més, indiquen que els autocaravanistas “són viatgers amb un poder adquisitiu mig-alt, respectuosos amb el medi ambient, interessats ​​per la cultura. S’estima que fan una despesa mitjana de 100 euros per autocaravana i dia en el lloc en el qual estacionen, tant en restaurants, supermercats, botigues de records com altres serveis”.

Redacció