.

.

TOTS 21

Comença la Festa Major de Vila-seca

Comença la Festa Major de Vila-seca

Vila-seca enceta la seva Festa Major de Sant Antoni, aquest divendres, la qual s’allargarà fins al proper 25 de gener. El repic de campanes donarà el tret de sortida a la Festa Major a les 11.30 h del matí, la qual s’iniciarà amb la Cercavila del Seguici Tradicional amb elements festius i balls, a partir de les 7 de la tarda des del Castell de Vila-seca. Hi participaran el Ball de Diables, els Trabucaires de Comú, Ball de Gitanes, Ball de Valencianes, Ball de Cercolets, Xiquets de Vila-seca, Capgrossos, Geganters i Grallers i la Cobla dels Ministrers del Comú.

A les 9 de la nit i a l’Auditori Josep Carreras, l’escriptor menorquí Josep Maria Quintana, pronunciarà el Pregó de Festa Major, el qual anirà precedit per un concert a càrrec de l’Orquestra Händel del Conservatori Municipal de Música de Vila-seca.

La primer jornada festiva finalitzarà amb el Ball de Festa Major a l’Envelat, que serà amenitzat per l’orquestra Nueva Alaska a partir de les 23.30 h, i la música per als més joves a la Carpa fins a les 4 de la matinada.