.

Una imatge del partit Osona-Rugby Tarragona categoria cadet Joan Grau

Una imatge del partit Osona-Rugby Tarragona de la categoria cadet. Foto: Joan Grau

Aquest diumenge 11 de maig es va celebrar a Vic el primer partit de la Copa Catalana entre Osona Crancs i Rugby Tarragona amb un resultat favorable per als tarragonins de 25-41.

Els cadets del Tarragona s’enfrontaven als nois de l’Osona en el camp de Vic amb actituds diferents. Els locals van sortir a guanyar i els visitants semblava que venien a complir un tràmit. Dues carreres del full back posaven als Voltors 0-14. No obstant això, els Crancs no van abaixar els braços, tot el contrari, van llegir el joc del Tarragona i van acabar jugant la major part del temps en terreny dels Voltors amb un record de 10 cops de càstig seguits. En la segona part els de Tarragona van intentar reaccionar, però els de Vic seguien molt forts. Els Voltors van treure a relluir el seu joc en un parell de jugades que permetien seguir davant en el marcador i no és fins al final del partit que aconsegueixen marcar per assegurar-se la victòria

Sèniors i Infantils derrotats

El dissabte 1o de maig els infantils es desplaçaren a Sitges per jugar-hi el partit de la Copa Catalana però van caure davant els de la capital del Garraf per 87 a 12; comptaven només amb 13 jugadors, dos dels quals van patir lesions lleus a la primera part.

D’altra banda, els sèniors, a Tarragona van ser derrotats pel Castelldefels RUC en un emocionant i disputat partit que finalitzà amb un marcador de 28-30.

Tant un equip com l’altre tindran l’oportunitat de jugar un altre partit de la Copa Catalana amb el millor perdedor.

Abans de començar tots els partits del Rugby Tarragona aquest cap de setmana, s’ha fet un minut de silenci en homenatge als nostres Voltors Joan Franco i Jordi Frisach que van morir sobtadament la setmana passada.