.

El CF Pobla de Mafumet suma 18 punts i es col·loca sisè a la classificació. Foto: CF Pobla de Mafumet

Dotzena jornada de lliga i importantíssima victòria del CF Pobla de Mafumet davant la Unió Atlètica d’Horta. El partit ha estat dominat des de l’inici per l’equip d’Alberto Gallego. El bon joc s’ha vist reflectit en el minut 12, quan Sergi Cardona ha aprofitat un refús del porter rival, per augmentar el marcador. Moha, que ha acabat el partit lesionat, també ha tingut diverses oportunitats clares a la primera part.

La segona meitat no ha començat gens diferent, ja que l’equip pobletà ha tornat a dominar en tot moment. Koné i Roger Figueras han tingut diverses oportunitats clares de gol. Tot i la insistència del CF Pobla de Mafumet en seguir augmentant el marcador, no ha estat fins als 6 minuts d’afegit, que ho ha pogut aconseguir. Un xut de Montero en els últims segons de partit, ha posat un 2 a 0 en el marcador.

18 punts, per tant, suma el CF Pobla de Mafumet, col·locant-se sisè a la classificació.

“Hem tingut moltes ocasions i aquest partit s’hauria d’haver tancat abans, ja que s’ha fet massa llarg”, ha assegurat l’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Alberto Gallego. Ha afegit que “cal treballar en formar als nois i jugar cada partit millor”.