.

Importantíssima victòria la d’avui del CF Pobla de Mafumet, davant el Santfeliuenc FC per 1-0.  El partit ha començat amb un joc bastant igualat pels dos equips, tot i que els pobletans han començat a tenir bones ocasions, ben aviat, per part de Montero, Joel i Ralph. El bon treball del porter del Santfeliuenc, Toni, ha evitat augmentar el marcador al CF Pobla de Mafumet.

La segona part ha començat amb un clar domini dels homes d’Alberto Gallego, que veien com ocasions clares de gol acabaven sortint fora, eren aturades sota pals, o fins i tot eren desviades pel propi travesser. Tot i així, el CF Pobla de Mafumet ha vist la recompensa al bon treball, quan ja en el minut 3 del temps afegit, s’ha xiulat penal per unes mans clares del Santfeliuenc FC dintre l’àrea. Moha, que feia deu minuts que acabava d’entrar al camp, substituint a Joel, sentenciava l’encontre i donava la victòria als pobletans.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Alberto Gallego, ha afirmat que es mereixien guanyar. “El Santfeliuenc amb un empat hagués marxat content, en canvi nosaltres tristos”, ha explicat l’entrenador al finalitzar el partit. Tres punts importantíssims pel CF Pobla de Mafumet, que es situa provisionalment quart en la classificació. La propera setmana els pobletans s’enfrontaran al FC Vilafranca.