.

.

TOTS 21

La nova directiva de Valents a la Província de Tarragona ha quedat conformada per Miquel Curto, president; Héctor Álvarez, secretari general; Pedro Sánchez, secretari d’organització; Enrique José de la Torre, secretari de política institucional; Martí Virgili, secretari de comunicació; i Carlos Javier Calderon, president a Tarragona ciutat. Foto: Valents

Aquesta tarda, en la Cambra de Comerç de Tarragona, Valents ha presentat la nova Junta Directiva de la demarcació. Aquesta ha quedat formada per Miquel Curto Birbo, president; Héctor Álvarez Cervelló, secretari general; Pedro Sánchez Martínez, secretari d’organització; Enrique José de la Torre Llergo, secretari de política institucional; Martí Virgili Mira, secretari de comunicació; i Carlos Javier Calderon Aisa, president de Tarragona. L’objectiu de Valents a Tarragona és acabar amb l’hegemonia independentista, i oferir una alternativa política que freni la “decadència de la província de Tarragona, responsabilitat dels actuals governants populistes i separatistes”.

Eva Parera, presidenta de Valents, ha iniciat la seva intervenció afirmant que «Catalunya no és independentista, però no té a ningú davant que li planti cara. Estem farts de ser moneda de canvi perquè alguns arribin a la Moncloa». Parera ha reclamat als assistents que diguin basta, «que siguin valentes i facin un pas endavant per a fer gran el projecte i poder fer possible el canvi a Tarragona i en tots els municipis de Catalunya». Eva ha acabat la seva intervenció preguntant-se «Per què haig d’acceptar que em diguin que no soc catalana? Per què han d’obligar-me a parlar en una llengua? Soc catalana i espanyola, i això no em fa mala catalana. Cap espanyol és colon en la seva terra, Espanya.»

Miquel Curto, el nou president provincial, ha destacat que «és el moment que la societat civil s’impliqui en la política. N’hi ha prou de polítics que només pensin en ells». En un moment de la seva intervenció, Adobo ha preguntat als assistents «Què ha millorat amb els governs indepedentistas?», al que els assistents han contestat «Res! Tenim més inseguretat, més imposats i més pobres».

El nou secretari general a la província de Tarragona, Héctor Álvarez, ha explicat l’estructura de Valents a la Província de Tarragona i l’expansió del projecte en tota ella. En la seva intervenció ha declarat que «tal com ha dit Eva Parera en més d’una ocasió, el catalanisme ha mort. S’ha radicalitzat». També ha volgut destacar que «es pot ser català i voler formar part d’Espanya, defensar-la».

Albert Guivernau, el secretari general de Valents, en la seva intervenció ha afirmat que «els representants de Valents seran servidors públics, i no càrrecs públics com diuen ser alguns». Guivernau ha recalcat que que els presents a la presentació «us sentiu abandonats per la Generalitat, pel Govern de la Nació i pels partits polítics de sempre». Albert també ha explicat que “Valents és el partit del sí, de la llibertat, del bilingüisme, de la creació de llocs de treball i empreses. És el partit dela seguretat». Ha acabat la seva intervenció destacant que «Valents té futur, però també molt present. Vosaltres, que sou aquí, sou el present de Valents a Tarragona».

El president de Valents a la ciutat de Tarragona, Carlos Calderon, ha declarat que «Valents treballarà perquè els catalans deixem de ser els pagafantas del indepedentismo, tal com diu Joan López Alegre. Hem de fer possible que els ajuntaments de Catalunya, i sobretot el de Tarragona, deixi d’estar instrumentalitzats pel nacionalisme». També ha afirmat que «les empreses es van de Tarragona. Cal acabar amb aquesta fugida d’empreses. Hem d’aportar seguretat i estabilitat». Calderon ha explicat que «un dels problemes que té la ciutat de Tarragona és la seguretat. És per això que hem d’augmentar la presència policial».

Redacció