.

.

TOTS 21

Imatge de la junta amb la presidenta del partit, Eva Parera, davant de l’ajuntament. Foto: Valents

Valents ha constituït la Junta Local a Reus, que ha quedat conformada per David Marcos, president; Aitor Nisa López, secretari general; Miguel Vidal, secretari d’organització; Francisco José Calvo Giral, secretari d’acció institucional; M. Eugenia del Pes Villacampa, secretària de comunicació; i Francisco Serrano, vocal.

Eva Parera, presidenta de Valents, ha declarat que «el projecte de Valents està agafant força i s’està expandint per tots els municipis de Catalunya. ro no reconstruirem Catalunya de qualsevol manera. Ho farem des dels Ajuntaments que són les bases sobre les quals consolidar qualsevol projecte polític. Volem tenir arrelament en tots i cadascun dels municipis, i que els ciutadans de cada poble i ciutat se sentin representats per un partit que s’ocupa dels problemes reals de la gent. No hem arribat fins aquí per a quedar-nos en l’oposició». La presidenta de Valents també ha destacat que «Valents és un projecte que il·lusiona a la gent, un projecte de suma, de gent que creu que és possible fer que Catalunya torni a ser el motor d’Espanya. Un projecte que ja és imparable».

Per la seva banda, David Marcos ha afirmat que «Valents ve a lluitar perquè el ciutadà pugui tenir allò que mereix: seguretat, neteja i benestar. Volem que Reus atregui talent i inversions per a generar riquesa». David ha donat les gràcies a la presidenta de Valents, Eva Parera, per la confiança dipositada en ell i el seu equip per a fer possible el canvi a Reus. «Governarem Reus perquè la vida dels nostres conciutadans sigui millor» ha afirmat Marcos.

Redacció